Tavla med budskap

Mamma och zacke kom hit på besök i fredags till igår. De hade med sig en present till mig och Jimmy, en grymt fin tavla med budskap.


Det här med hår..

.. va drygt det kan vara. Jag orkar inte färga min utväxt som i princip ser för jävlig ut. Det ser ut som jag har mörkgråa slingor när jag har uppsatt hår, haha.. Men sist jag färgade min utväxt blev det väl lite sådär, eller vad säger du Sandra? ;P haha. paniken liksom. Men det är ju så jävla dyrt å färga hos frisören.. Även fast jag skulle vilja bli lite mörkare nu till hösten. Skulle behöva klippa mig också. Vet inte när jag klippte mig senast. Mina hårtoppar är nog en frisörs mardröm. Men vafan, vem bryr sej egentligen? Det finns värre saker.
 
sån här färg skulle jag inte tacka nej till nu i höst!
 
 

Gruvan

Dagen min började med ett seminarium om hållbar utveckling, vilket var intressant och som gick bra. Vid lunch hämtade Jimmy mig och vi provade för oss ett nytt lunchställe, falu gruva. Det var faktiskt bra, god mat och mysig miljö!


Dagen jag längtat efter..

.. är här! Idag kan man nämligen hyra Johan Falks senaste film, spelets regler som vi ska göra på headweb.se!! Jag älskar dessa filmer och är så glad att det ska komma 6 nya :) Jag och Jimmy tittade på dom igen för någon vecka sedan då det var länge sen vi såg dom.. Första filmen har jag säkert sett 7 gånger. Å, jag är så spänd :D Jag hoppas att den är så bra som jag förväntar mig att den ska vara!
 

jag vill höra mer!

Jag har nog inte sett ett helt avsnitt av körslaget i år, men trailern har jag tittat på flera gånger. Det är nämligen så att jag fullkomligt älskar Anders Bagges röst och han sjunger i början av trailern, väldigt för lite men det räcker för att höra vilken stjärna han är. Jag förstår att Celine Dion en gång sa att om hon skulle uppträda med en svensk artist så skulle det vara Anders Bagge.. jag vill höra mer av honom!
 
 

Satsumas

Idag när jag var och handlade köpte jag satsumas. Åh, jag fick en känsla av julen. Nog för att det är lite för tidigt för att tänka på julen nu men julälskare som jag är älskar jag såklart allt som har med julen att göra. Iaf, satsumas, dom ska enligt mig ha tunt skal och vara otroligt sura. Då är dom som bäst!! De jag köpte idag var faktiskt helt okej, kunde ha varit surare men får klart godkänt ;)


Jobb

För er som inte sett eller vet vad Jimmys nya jobb blev här i Falun så kommer info här ;)
Artikeln är från dalademokraten.se och bilden från dt.se
 
 

Jimmy Wahlstedt ny klubbchef i BS

Publicerad: 2012-09-19 05:50

Jimmy Wahlstedt

  • Ålder: 22.
  • Bor: Falun.
  • Familj: Föräldrar, en bror, en syster och sambo.

Efter en sommar utan klubbchef har Falu BS nu fyllt posten. Det är 22-åriga Jimmy Wahlstedt som tar över jobbet. En ung satsning som klubben tror stenhårt på.
– Styrelsen är helt övertygad om att Jimmy är rätt person för jobbet, säger klubbens ordförande Magnus Björklund.

 

I slutet av maj slutade Falu BS klubbchef Lars Ingman. Sedan dess har marknadsbiten skötts av en ideell marknadsgrupp som jobbat med samarbetspartners och sponsorer. Nu har klubben anställt en ny klubbchef i Jimmy Wahlstedt.
– För att fortsätta vår elitsatsning måste vi ha någon på heltid, säger Magnus Björklund.

Jimmy Wahlstedt är ett känt ansikte inom Falu BS. Parallellt med sina studier i Sport Management, på Högskolan Dalarna, har han jobbat i klubben som marknadsassistent åt förra marknadschefen Robert Larsson.
– Jag jobbade i ett halv-år innan jag var tvungen att ha fullt fokus på studierna. Det var mest annonsförsäljning men också visst relationsbygge, säger Jimmy Wahlstedt.

När Wahlstedts namn dök upp under rekryteringen var det inget svårt beslut för klubbens styrelse.
– Vi har bara fått positiv feedback från sponsorerna angående Jimmy och hans tidigare arbete. Vi känner att han tänker rätt för den här föreningen och han har dessutom de teoretiska kunskaperna vi nu vill omsätta i praktiken, säger Björklund.

Klubben har ett tydligt mål att ta sig tillbaka till Elitserien och på sikt slåss om SM-guldet. För att klara det målet krävs mer sponsorer och resurser och det är där Wahlstedt kommer in i bilden.
– Vi måste bygga nära relationer till näringslivet. Min uppgift blir att bygga relationer och nätverk mellan sponsorerna. Det finns mycket sponsring inom idrotten, men hur gör man den framgångsrik? Det blir min uppgift, säger Wahlstedt.

Wahlstedt kommer från Fagersta men bodde i Västerås under gymnasietiden, där han gick hockeygymnasium. Under tiden i Västerås upptäckte han vilket starkt varumärke Falu BS är.
– Falu BS varumärke intresserar mig. Jag har sett utifrån hur starkt varumärket är. Alla vet vad Falu BS är för någonting. Varumärkeskännedomen är stor, folk måste bara bli mer intresserade och involverade, säger Wahlstedt och betonar att det kommer bli många träffar och mycket kontakter med näringslivet framöver.

För att kunna anställda Wahlstedt som klubbchef har klubben fått in extra medel från sponsorer. Ett tydligt tecken på att de sponsorer klubben redan har stöttar elitsatsningen. Med en ny klubbchef är tanken att kunna öka intäkterna ännu mer.
– Våra sponsorer vill se klubben i Elitserien. Samtidigt som vi får in mer pengar måste vi ha en balans mellan ekonomin och den sportsliga satsningen.

– Vi ska hålla hårt i pengarna och det överskott vi får ska gå till att betala av våra skulder. Samtidigt har vi i dagsläget en bra sportslig grund att växa ifrån, säger Björklund.
Björklunds önskan är att klubben ska vara skuldfri inom tre år. Om det är möjligt återstår att se, men klart är att det ligger ett stort ekonomiskt ansvar på en 22-åring utan särskilt mycket erfarenhet.
– Jag ser inte min ålder som något negativt. Visst det är ett väldigt stort ansvar men jag ser det som en utmaning som ska bli väldigt kul, säger Wahl-stedt och tillägger att han strävar mot samma mål som klubben.
– Falu BS ska bli ett elitserielag. Det är det, det handlar om.


Upphängd dator

Va trött jag blir. Jag hade skrivit ett långt inlägg och sedan hängde datorn upp sig och allt försvann. Det var väl ändå inget jätte intressant, skrev om vår trevliga kväll i lördags i Borlänge med middag på Kina restaurang och disco bowling samt att jag va borta hela dagen igår för match i Sthlm som vi vann med 4-1. Just ja, bad även om ursäkt för mitt förra blogg inlägg som Jimmy skrev ovant från liv iPhone , därav den dåliga svenskan. Haha, hoppas ni förstod ändå ;) jag orkar inte skriva nå mer nu utan tar istället min bok å läser innan det är tränings dags!


Lager 157

Idag var det som tidigare sagt morgonträning vilket alltid är otroligt skönt bara kommer upp!!

Efter det far jag och hjärtat oss till sågmyra och lager 157. Där blev det fika och en smula shopping :)

Sitter ni i bilen påväg till borlänge för middag och bowling med Jimmy Jesper och hjalle :)!


Trevlig lördagskväll alla, kram




Fredagsmys


Freaky friday

Inte riktigt, men ledig fredag är det i alla fall. Vi har nämligen söndagsmatch i helgen och tränar därför imorgon bitti istället för ikväll. Skönt med en ledig fredagskväll för en gångs skull :) jag började min dag på biblioteket för plugg. Sedan åkte vi och handlade när Jimmy slutade jobbet och jag har hunnit städa och lagat mat. Nu myser vi i soffan och tittar på film! Trevlig helg på er!

Tacos, när jag får välja och lagar mat ;)


Seminarium

Jag har precis haft ett seminarium om jordens historieutveckling ;) så nu tycker jag att jag är värd att titta på några avsnitt gossip girl ;) haha. Jag har nu långhelg men det betyder inte att pluggandet är slut för veckan. Ny kurslitteratur ska läsas och uppgifter ska förberedas. Woho

Seminarium i cyberrymden


Hockey

Befinner mig just nu i Borlänge ishockeyhall och tittar på derby, Borlänge-Falun. Falun har just nu ledningen och jag hoppas det förblir så :) !


Överraskning på posten!

Imorse åkte jag med Jimmy när han åkte till jobbet för att själv gå och gymma. Jag va lite trött efter gårdagens kvällspass men det gick okej. När jag var klar tog jag en promenad hem. Nu, mitt i pluggandet kom posten. Jag såg att det var reklam som vanligt men under reklamen låg ett brev med mitt namn på. Jag kände igen namnstilen, mammas ;) i brevet låg en liten doftsak med äppledoft och en liten gullig skylt där det står, tycker om dig. Åh, va jag blev glad ! Den överraskningen gjorde definitivt min förmiddag. Mamma, jag tycker om dig också!!


Löparskor

Jag ska köpa nya löparskor men kan inte bestämma mig eller hitta några som verkar jättebra. Jag är sugen på ett par extralätta Nike lunarglide men jag är rädd för att de är för tunna för att vara ute å springa i Jag provade ett par och de var hur sköna som helst men jag vet som sagt inte om de är bra löparskor Någon som vet? Eller är det någon som har ett par bra löparskor som ni rekommenderar? Löparskor är som en djungel....
 
 




Kurslitteratur

Sedan jag började plugga för 2,5 år sedan har jag nästan aldrig köpt en ny kursbok från en bokhandel. Jag har i största möjliga mån försökt låna böckerna på biblioteket, och om de inte funnits har jag köpt de begagnade på blocket. Hur smidigt som helst. Vem vill egentligen spendera flera flera tusen på all kurslitteratur? En del är jag glad att jag köpt och som jag kommer behålla då de varit väldigt intressanta och användbara inför mitt kommande yrke, men man har så ´mycket kurslitteratur under skolans gång som är jobbig att läsa också som jag vet att jag aldrig kommer att orka ta mig igenom igen. Jag har även sålt en hel del på blocket som är ett väldigt bra tips för studenter som vill bli av med sådan litteratur de vet att de aldrig kommer att använda igen och samtidigt behöver lite klirr i kassan ;) Så imorse mötte jag en tjej från Ludvika som köpte min extremt tjocka mattebok som jag vet att jag aldrig kommer använda något från i min matematikundervisning med elever i årskurser 1-6 ;)
 
Hej då Billstein, du var mig en riktigt jobbig och svår (!) kurslitteratur

he makes me feel special

 
han är den finaste jag vet
 
 han finns alltid vid min sida
 
 
han får mig alltid att le
 
 
han gör mig lycklig
 
 
 
 

Windy sunday

Det är söndag, fast på nåt sätt kändes det som söndag igår. Berodde nog på att vi spelade match i fredags. Iaf, jag sitter här med min goda smoothie, gjord på vanilj yoghurt mjölk hallon en banan och havregryn, och ska strax cykla upp till gymmet. I eftermiddag åker jag upp till lugnet igen och tittar på hockey, Rasmus spelar sin första seriematch för säsongen med Falun :)

Trevlig söndag på er!


Lördag

Det är lördag, och en solig sådan :) igår spenderade jag i princip hela dagen i en buss. Klockan ett på förmidadgen åkte vi härifrån upp till sundsvall för att spela match som vi förlorade med 2-0 och jag va hemma runt halv två inatt.

Idag har jag varit på biblioteket och pluggat. Jag vet det är lördag men jag hade inget bättre för mig och det var skönt att bli klar redan nu med en uppgift som ska in om en vecka :) Jimmy kom äntligen hit för ca en timme sedan så vi ska mysa med god mat, Liverpool och kanske en bra film ikväll. Hoppas ni har en bra lördag och helg!


Vad gör ni om kvällen?

En vanlig kvällssyssla kan väl vara att titta på tv, dricka te eller kanske sova vid det här laget. Inte jag. Jag håller för tillfället på att rensa mina garderober. Det är väl helt normalt, kl elva på kvällen?


Gossip girl

Efter att ha haft ett seminarium tidigare i förmiddags och tagit en timmes powerwalk så ligger jag nu i sängen och dricker kaffe och tittarpå Gossip Girl.
 
Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är bra eller inte. Det är väl som de flesta andra serier, börjar man titta från början är de flesta bra. Men jag kan inte säga att det håller Grey´s klass iaf ;) Men det duger och jag är fast. Jag har iaf det att titta på när jag är själv. Jimmy åkte till Fagersta imorse för jobb och annars tittar ju han och jag tillsammans på serien Game of thrones.
 
Jag ska bara ta det lugnt nu tills det är dags att åka iväg på träning. Hoppas ni har en bra torsdag!
 

otroligt bra

Precis så har min kväll varit. Vid fem tiden idag mötte jag Andrea vid tågstationen. Hon hade fått skjuts av en klasskamrat hit till Falun. Innan hade jag bakat hamburgerbröd och när Jimmy kom hem från sin golfrunda så gjorde han hemgjorda hamburgare och en cheescake till efterrätt. Jag kom precis hem nu, då jag skjutsade hem Andrea till Borlänge. Vi har haft en otroligt bra och mysig kväll med mycket prat och massa skratt. Tack fina ni <3
 
Nu ska jag snart lägga mig, har seminarie imorgon. Gud och Darwin-känner de varandra? Så heter boken vi ska diskutera. Spännande va? ;P haha
Godnatt!
 
Jag och Andrea på Kreta

,

a loving heart is the beginning of all knowledge
 

Klagomål

Efter ett flitigt bloggande (iaf för att vara mig) så har jag bu förslappat mig. Jag har varit en dålig bloggare, än en gång. Jag har fått klagomål från min pojkvän som undrar var bloggen tagit vägen nånstans. Jag har inget annat att skylla på än min lathet. Emellan serietittandet pluggar jag, och tränar förstås. Älsklingen är tillbaka från Fagersta och ingen är då nöjdare än jag :)

Dagen idag har jag spenderat på biblioteket, i soffan (har börjat titta på gossip girl) och på kvällen tränade jag som följdes av storhandling på maxi. Träningen idag gick bra och jag kände inte av låret. Nu hoppas jag att det förblir så. Jag ligger i sängen och ska börja på en ny bok. Imorgon har jag föreläsning kl ett.

Godnatt mina kära


Det gick inte...

.. jag känner av baksida lår för mycket. Jag kan inte köra fullt hundra och känner av baksidan hela tiden när jag tränar. Så jag är med på bänken imorgon istället. Fan, det känns så surt just nu.. Men det vore inte schysst heller mot varken laget eller mig själv om jag körde på i halvfart. Det går inte, speciellt inte mot ett sånt här lag vi ska möta. Vi möter Sunnanå som ligger före oss i tabellen, tvåa och vi är strax efter på en tredjeplats. Imorgon måste vi gå för vinst, Kom igen KIK!!
 
Bilder från matchen i lördags mot Umeå tagna från dt.se

Sunny day

Klockan 8 imorse tittade jag på föreläsning i soffan på tvn i vardagsrummet. Den var klar kl 10. Då gick jag ut för en powerwalk i solen, dock är det kyligt och det känns att hösten är här. Men är solen framme klagar jag inte :)

Vi får se hur träningen går ikväll. Igår kände jag av baksida lår väldigt mkt och fick efter träningen behandling och tejp. Jag hoppas verkligen på att kunna köra på för fullt ikväll. Viktig match imorgon!! Det återstår att se hur det går.

Trevlig helg på er och njut av solen !


Bibblan

Jag befinner mig på biblioteket för att plugga. Jag känner att när man läser på distans måste man separera pluggande och ledighet så att man inte befinner sig i samma miljö hela tiden. Därför tror jag det är bra Att komma från lägenheten och plugga på ett annat ställe och sedan när jag kommer hem så är det ledighet Som gäller!


Distans

Nu ska jag berätta för er hur det ligger till med mitt pluggande. I somras när jag skulle söka kurs så trodde jag och Jimmy att vi kanske skulle flytta till Västerås efter min fotbollssäsong var över, det vill säga i oktober. Vi var inte säkra men det lutade åt det OM jimmy fick jobb där. Därför sökte jag en valbar kurs på distans, So, No och teknik för 1-3. Då tänkte jag att jag kunde börja plugga här i Falun på distans och sedan efter fotbollssäsongen kunde vi flytta mitt i skolterminen utan att det skulle förstöra det jag påbörjat. Nu däremot ser det ut som att Jimmy får jobb här uppe i Falun/Borlänge (återkommer mer om det vid ett annat tillfälle) och därför blir vi nog kvar här ett år iaf. Så därför pluggar jag nu på distans här uppe, trots att det är från högskolan här i Falun (jag ville inte hålla på å byta till campus).. Men det fungerar bra, speciellt med mina träningar då jag även kan satsa på det när jag gör det på dagtid (Dala sport academy). Så förra veckan började jag med mina föreläsningar och idag hade jag mitt första seminarium över internet. Det var lite annorlunda än att sitta i ett rum med andra klasskamrater på campus men tekniken fungerade bra så det var verkligen helt okej :)
 
Helt isolerad blir jag ju inte heller då jag träffar mina lagkamrater varje kväll, det är ju typ min andrafamilj :) Sen känns det inte alls dumt att bli kvar här uppe ett år till då faktiskt Rasmus (min kusin) troligtis flyttar hit till Falun och börjar spela hockey, samt att Andrea (Jonas flickvän) flyttat till Borlänge och börjat plugga och även Jesper (Sandras pojkvän). Även fast jag saknar Västerås och mina vänner samt familj som självklart inte går att undgå. Men ni vet att jag älskar er, oavsett var jag än är <3
 
Så nu vet ni hur min skolsituation ser ut, om ni var intresserade av det ;) hehe
 
 
Jag och min älskade mamma och syster<3

Game of thrones

Dagen min började i skolböckerna. Jag skrev klart en uppgift som skulle vara inne idag som är en förberedelse inför kursens första seminarium som vi har imorgon. Det blir mitt första seminarium över internet (återkommer en annan dag om det). Annars då? Jo jag vaknade upp med halsont och fick därför stå över kvällen träning, ungefär hur tråkigt som helst! Men när det gäller halsen blir jag alltid skraj och vågar inte riskera någonting. Speciellt inte efter att man läser att så unga idrottare kollapsar pga av sina hjärtan... Att träna med halsont kan ju faktiskt i längden bidra till hjärtmuskelinflammation vilket känns jätte läskigt. Så fine, jag kan vara hur snorig som helst eller känna mig hängig och träna, men just halsen är och kommer jag alltid att vara försiktig med.

Jag och Jimmy började titta på en serie idag som verkar hur bra som helst. Game of thrones, jag som älskar gamla krigsfilmer! Så nu tänkte jag mysa ner mig i soffan med min älskling samt mina halstabletter och titta vidare. Hoppas att ni är friska och krya :)


Skön start på dagen/veckan!

Började dagen med en powerwalk upp till lugnet. Träffade Eva och vi gymmade. Efter en timmes gym hade vi ett kort möte om mina personliga mål. Påväg hem mötte jag upp Jimmy och vi tog en promenad.

Perfekt start på dagen och veckan som även bjuder på sol!! :)


Söndag

Inatt när jag kom hem från lagfesten sov Jimmy i vår säng! Gissa om jag blev glad?! Jag trodde inte han skulle komma förrän idag men han hade tagit ledigt och kom som sgat igår istället. Så jag behövde inte sova själv utan kunde krypa ner bredvid min älskling. Idag tog vi en lång sovmorgon och tog det bara lugnt på förmiddagen. Sedan åkte vi med moster, Ella och Micke upp till lugnet för att titta på Rasmus när han spelade match. Falu  if-Tierp. Det blev vinst med 5-0 för Falun :) När jag och Jimmy kom hem tittade vi på Snowwhite and the huntsman. Den får bra betyg av mig :)
 
Nu ska jag sova, imorgon ska jag ta en powerwalk upp till gymmet, gymma med Eva kl 10 och därefter ett kort möte med henne. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Lite plugg ska jag iaf hinna med!

Godnatt
 

Lagfest!

Här kommer bilder från gårdagens lyckade lag/födelsedagsfest för amerikanskorna!
 
Matilda, Nisse och Ashley
beer pong
 
haha Matilda :D
 
 
Fredda och Nisse ;)
Salle, jag och Tilda
snyggingar, tilda och Elin
Nisse och Jenka
Teresa (födelsedagsbarnet), Nisse och Jenka
jag och Matilda
Salle och jag
M.J och Fredda
Jenka
snyggtilda
elin, jag och Nisse i bilen påväg ner på stan
kvällen avslutades med en utgång,tack alla för en grym kväll/natt :D
wohooooo
 

Tre poäng!

Vi spelade match mot Umeå idag och vann med 2-1. En riktigt skön vinst!
Nu har Matilda hämtat upp mig och vi är påväg till Borlänge för att parta med laget :) temat för festen har amerikanskorna bestämt och det är Hawaii tema där man ska ha något lila och grönt på sig. Haha skön mix!

Vi hörs imorgon! Kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus