Skyfall

I lördags var jag, Jimmy, Robin och Tobbe på bio i Västerås. Vi såg nya James Bond, skyfall! Den var skit bra.. Jag är inget direkt action fan men den här filmen var ruggigt bra och det var inte bara action utan en massa spänning också! Absolut sevärd. Tack familjen Wahlstedt som bjöd mig på bio. Väldigt synd att Nellie och Gela inte kunde följa med då Nellie tyvärr blev sjuk i bilen påväg ner till Västerås. Här hemma har det även varit sjukstuga. Jimmy fick feber i söndags kväll när vi var hos Ella och Rasmus och blev bjudna på mat. Vi åkte hem direkt då vi trodde han höll på att blev magsjuk men som tur var blev det inte så. Jag själv hade spränghuvudvärk hela dagen igår men idag är jag pigg. Jag är nu helt slut efter ett gym pass, blev 5 km löpning på löpbandet och styrka efter det. Gött. Trevlig tisdagskväll på er!


X factor!

I torsdags hade vi en riktigt trevlig kväll hemma hos oss med trevligt sällskap! Jesper, Ella och Rasmus var och åt och tittade på film hos oss. På fredagsmorgonen åkte jag och Jesper till Västerås. Jag hade tid hos tandläkaren som gick bra och sedan åkte jag och Sandra till Stockholm på x-factor. Det va väldigt kul och Vi fick höra riktigt bra musik :)


Myskväll

Dagen min började på gymmet. Explosiv träning idag igen. När jag kom hem städade jag lägenheten och hade redovisning på internet om vår gruppuppgift. Vid sju tiden kom Ella Rasmus och Jesper hit. Vi här ätit tacos, chokladpudding och spelat kort. Nu tittar vi på hide and seek, den är snart slut.. Spännande!!! Imorgon bitti åker jag och Jesper till Västerås, jag ska till tandläkaren och sen åker jag och Sandra till Sthlm :)

Tack grymma ni för en toppenkväll!


Johan Falk film 9

Jag och Jimmy var ute en på en löpvända tidigare ikväll. Det blev lite jogg till uppvärmning och sedan körde vi snabbhet och spänst. Nu har vi hyrt Johan falks senaste film, alla råns moder, som vi ska se :) trevlig kväll på er!!


Onsdag

Jag har haft grupparbete imorse, vi gjorde klart det sista inför redovisningen imorgon. Sedan cyklade jag upp till gymmet och körde en timme explosiv träning. Jag cyklade direkt ner till stan för att pumpa i luft i mins cykeldäck och det blev som en helt annan cykel haha ;) nu har jag slängt i första tvätten och har ett antal timmar att spendera i tvättstugan, så kan det gå om man inte tvättat på över en vecka ;)
Trevlig onsdag på er!


Dag fylld med plugg

Ja det kan man säga att det har varit. Jag började dagen med grupparbete över internet. Efter två timmar ungefär fick det räcka och kl ett sågs vi igen allihop för seminarium. Det handlade om teknik didaktik, hur man ska arbeta med teknik i grundskolan. Efter det åkte jag och handlade och lämnade tillbaka böcker på bibblan, innan jag åkte upp till högskolans bibliotek för att läsa en bok som jag inte hunnit beställa. Efter allt pluggande, vid 6-tiden åkte jag hem. Tittade lite på gossip girl och lagade mat. Halv 9 hämtade jag Jimmy från jobbmöte och vi har haft en mysig kväll framför tv programmet Being Liverpool.

Nu är det dags att sova, grupparbete igen imorgon bitti! Godnatt

Plugg i skolan


Måndag

Min helg har varit kanon. I lördags kväll var vi i sörbo hos moster å blev bjudna på tre rätters, tittade på körslaget och film. Var himla gott och trevligt!! Tack fina ni för sällskapet! På söndagen tog vi en rejäl sovmorgon och sedan en promenad innan vi åkte till sura och tittade på hockey. På kvällen var vi tillbaka i Falun. En super mysig helg i Fagersta helt enkelt, va himla längesen jag var där sist så det var roligt!

Idag har jag pluggat i princip hela dagen. Har haft två föreläsningar och sedan läst till mitt seminarium imorgon. Men innan det har jag grupparbete över datorn så nu är det dags att sova. Godnatt

Jag myser med Svante ute i sörbo


Body pump

Igår åkte jag och Jimmy till Fagersta. Vi är hos hans föräldrar å hälsar på. Det blev en mysig kväll med god mat, x-factor och film. Imorse kom Mikaela och hämtade upp mig. Vi åkte till arena (ett gym i Fagersta) och körde en timmes body pamp. Herregud va jobbigt det var och va jag kommer ha träningsvärk imorgon! Vi har verkligen kört slut på varenda muskel i hela kroppen, men roligt var det ;D tack Mikaela för sällskapet!!

Ikväll syns vi igen då vi åker till moster för att bli bjudna på mat :)

Jag och kusin Mikaela, här va vi dock inte träningsklädda ;) älskardig!


Malcolm B..

.. vilken kung! Jag kan inte sluta lyssna på dessa låtar som han framförde i de två fredagsfinaler som varit! Han är bara så grym !!
 
 

Slaget om Runn

Det blev en kväll i ishallen, slaget om Runn (en sjö här uppe) gick av stapeln. Det var derby mellan Falun och Borlänge. Det va gratis inträde och det lockade hela 2300 åskådare, kul :) mindre kul var däremot att Borlänge vann i förlängning.


Bilder från helgen

 
Här kommer några bilder som är tagna när vi grattade mig hemma i Västerås!
 
Josse, Siv, farfar, jag, Sandra och Amanda
 
jag och älskade farfar
 
Sandra, Josse och Amanda
 
mina fina paket
 
jag och pappa i bakgrunden
 
 
Sandra och jag gjorde en tårta även till denna helg, däremot stod Sandra för fyllningarna den här gången. Dekorationen blev inte exakt likadan som förra helgen men vi körde iaf på blommor igen!
 
hann även träffa Jossan och Rex en sväng
 
söta Rexen
 
 

Strålmannen

Jag har precis beställt boken Strålmannen som är skriven av min pappas sambos bror, Anders. Han fick diagnosen att han har en elakartad och obotlig hjärntumör när han var 25 år och läkarstudent. Nu har han skrivit en bok och jag kan knappt vänta med tills jag får den så att jag kan läsa boken! Jag har träffat Anders några gånger och det är en otroligt omtänksam och positiv människa. Man blir inspirerad av honom och det kommer man förmodligen bli när man läser boken. Så om ni verkar intresserade tycker jag absolut att ni ska beställa boken! Den heter Strålmannen och är skriven av Anders Södergård. Ni kan beställa den på adlibris.se eller på bokus.se men även på Anders hemsida som finns länkad till här under.
 
 
Bilden är lånad från Anders hemsida: http://andrasidansodergard.se/andra-sidan-s-derg-rd/stralmannen.html
 
 

Fina detaljer

De här vackra blommorna och det fina ljushjärtat gjorde verkligen vår lägenhet supermysig. Jag är dålig på att köpa hem blommor men när man väl har det är det ju superfint. Dessa härliga rosor fick jag av pappa och Siv efter att de grattat mig i helgen och hjärtat är från Josse och Amanda. Mys i höstmörkret!!


Föreläsning

Jag har precis tittat på min föreläsning från igår. Jag missade den när jag tog tåget till Falun men det som är perfekt när man läser på distans är att föreläsningarna streamas och spelas in och läggs upp på fronter (vår högskolas hemsida) så man kan titta på dom när man vill och hur många gånger man vill. Dagens skola, bra va?


Bra helg, dåligt av SJ

Min helg har varit hur bra som helst! I lördags kom pappa upp och tittade på min träningsmatch så då fick jag skjuts till Västerås efteråt :) Jag blev grattad med finfina presenter och vi köpte spicy och åt fika. Tack alla för en grymt trevlig kväll! På söndagen åkte jag och Sandra på bingo med farfar, det blev ingen vinst men det var trevligt iaf! Senare på kvällen tittade jag, Sandra, Living och Jessica på solsidan och åt god mat. En allmänt mysig kväll helt enkelt :) Så min helg har alltså varit hur bra som helst.
 
Idag däremot började det då gåligt när jag kom till tågstationen... Tåget till Sala var försenat, vi väntade in ett tåg från Norrköping och blev försenade . När vi kom till Sala var vi 8 minuter försenade men det tåget som skulle gått därifrån till Falun väntade INTE in oss och vi fick istället vänta 2 timmar på nästa tåg i Sala. Fyfan va trökigt alltså. Och sist jag åkte tåg, för nu var det ett tag sen jag åkte,blev tåget inställt och jag fick ta mig hem på eget sätt. Iaf, idag.... så fick jag ringa till min tränare och säga att jag inte skulle hinna till träningen. Jag skulle istället åka dit till ett möte som vi hade efteråt. Jag var hemma i Falun klockan 7, skulle egentligen varit där kl halv 5.. Skyndade mig till träningen, hann vara med på mötet i 10 min sen åkte jag hem igen. Skönt å landa i soffan efter denna dag. Jag och Jimmy har tittat på X-factor som vi missade i fredags och Hellenius hörna. Nu ska jag snart lägga mig. Hoppas att er dag har varit lyckad iaf :)

Bio

 
Igår var jag och Jimmy på bio, vi såg hypnotisören. Vi har båda läst boken och det var mycket ändrat som vanligt i filmen men den var ruggigt bra ändå! Några riktigt råa scener, men Persbrandt, vilken skådespelare han är! Nu ska jag strax åka iväg på samling, har träningsmatch idag mot Tierp.
 
 
 

Johan Falk

Igår kom den 8:e filmen av Johan Falk ut att hyra på nätet, De 107 patrioterna. Så jag och Jimmy tittade på den efter vi kommit hem från hockeyn. (var och tittade på Falu IF - Ore). Alltså, den här filmen var så jävla bra !!!! Har ni inte sett Johan Falk filmerna så måste ni bara göra det, LOVA MIG DET ?! Men ni måste se dom i ordning, så man förstår. Men shit, den här filmen, den var nästan som dom två första. Riktigt grym :D
 
 
 

....

 
 
Här kommer bilderna som jag och Sandra tog senare på kvällen!
 
Rexen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
haha Rex busar med löven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fler höstbilder

 
Jag lovade fler bilder från helgen, och jag hann tyvärr inte med det igår utan de kommer här istället! I måndags och igår har varit fullspäckade dagar. Jag har haft campusdagar hela dagarna, (vi distansare har varit i skolan) och jobbar med gruppuppgift. Det var roligt att träffa alla som man annars bara sett i webcamen. Vi ska även träffas över internet idag och göra klart vårt arbete innan vi alla har redovining över internet på fredag. Igår efter träningen åt vi även middag med laget på Mellsta camping som KIK äger,  eftersom amerikanskorna åker hem på fredag. Men nu kommer bilderna :)
 
mikaela och zacke
 
fina mamma
 
älskar dig
 
zacke och mikaela
 
finaste tvillingarna, moster och mamma <3
 
lite senare gick vi ut på promenad och jag passade på att ta lite höstbilder
 
 
 
 
 
 
 
 
sedan ville zacke va fotograf ;)
 
sandra hämtade jesper i borlänge och här tog zacke kort på oss alla, utom jimmy som va i köket å lagade mat
 
 
Ännu senare gick jag och Sandra ut och tog kort, dessa kommee upp lite senare :)
 
 
 

Min helg i bilder

Vi har haft en riktig födelsedagshelg här uppe i Falun. I fredags kom Sandra, mamma och Zacke upp hit. Då blev vi grattade och mamma lagade god mat. På lördagen fyllde Sandra år och moster, Micke, Rasmus, Mikaela och Ella kom hit och fikade. Var himlans trevligt! På kvällen kom Jesper, Ella och Rasmus tillbaka hit och Jimmy stod för en väldigt god middag ! På söndag morgon, på min födelsedag gick jag upp 4.30 och begav mig till Kalix med laget, vi flög från Arlanda till Luleå och åkte buss därifrån sista biten. Var hemma runt 12 på natten och idag har jag haft campusdag på skolan. Lägger in några bilder från en mycket bra helg, tack alla för de jättefina presenterna och för mycket trevligt sällskap!! Nu ska jag sova, campusdag imorgon å!
 
Sandra och jag hade bakat,och mamma gjorde lussebullarna
 
 
Jag vet inte vad som har hänt med datorn men den vägrar ladda upp fler bilder, de kommer upp här imorgon istället! Godnatt, och kram på er
 
 
 
 

Grattis världens bästa syster

På 20 års dagen ! Jag älskar dig!!


Hockey!

Det är så kul nu när min kusin börjat spela hockey i Falun så att man får se lite hockeymatcher nu i höstmörkret och under vintern! Idag tittade vi när Falun mötte Hedemora och vann med 5-1. Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova.

Godnatt


Nya böcker!!

Min förmiddag kändes ganska effektiv idag. Hade föreläsning 8.30-10.00. Sedan tog jag en promenad till gymmet och gymmade med Eva. Sedan åkte jag direkt och storhandlade. Senare vid fyra tiden åkte jag in till kupolen innan det var dags att träna. Just ja, jag hämtade ut ett paket idag också. Mins två böcker som jag skickat efter. Den ena är efterföljaren av boken vecka 36 som jag nyss läst och den andra är en ny av samma författare :D jag beställde även ett bokmärke som stödjer SOS barnbyar.


Måndag 1 oktober

Oktober redan, det är ju galet. Jag började denna månad med att ta en promenad upp till lugnet för att hämta bilen som Jimmy tagit till jobbet och jag lämnade även lite grejer han glömt hemma. Annars har jag bara varit inne idag, städat en del och har nu haft föreläsning. I lördags hade vi vår sista hemma match för säsongen som vi vann över bollstanäs med 3-0 och gör nu en träningsvecka innan vi gör vår sista seriematch för säsongen på söndag. Den är heller inte direkt nära utan vi lyckades få sista seriematchen i Kalix , Woho!

Jag idag


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus