Sorry

Fan, förlåt att jag varit så inaktiv här. Idag har jag haft fullt upp med att baka en tårta. Jag gjorde en till Zackes kalas och efter att ha beställt hem två tårtböcker så skulle jag mig på att göra en helt från grunden med egen sockerpasta (istället för marsipan) och det gick helt okej. Bottnen blev lite för tunn då jag inte hade mina sockerkaksformar här (är i V-ås) så gjorde i en större hjärtform som var en aningen stor. Därför blev bottnen tunn. Men sockerpastan blev bra, nu ska jag bara öva på att göra fina figurer då det är lättare att forma sockerpasta än marsipan. Jag gjorde en tårta med chokladbottnen, fylld med hallonmousse och chokladfrosting utanpå det och sockerpastan över allt.

Jag tror att den smakar bättre än den ser ut iaf.

Nu kommer strax mamma och Zacke hit :) jag åker iväg på träning och ikväll ska vi gå ut och äta här i Falun med Ella, moster och Rasmus efter att Rasmus tränat klart.

Trevlig helg på er!

Möte

Jag ska alldeles strax cykla upp till lugnet för att ha möte med Eva, min skoltränare för dala sports academy.

Me today


Kalas

Igår var det födelsedagskalas för Zacke. Här kommer bilder från dagen!
 
Zacke öppnar presenter på morgonen
 
Här får han en Blixten resväska av mig och Sandra som vi köpte i Disneyaffären i London
 
spelar golf med nya golfsetet
 
senare kom Zackes farmor och farfar och här visar Zacke upp sin present ;)
 
glad kille :)
 
 
Fikat som jag bakat och Mauds goda rulltårta!
 
Jag och Sandra
 
Jag och mina älskade syskon<3
 
 
älskade mamma <3
 
Sandra och Rex :)
 
 
Sandra och Jossan :)
 
Gunnar, Zacke och Anders
 
tårta
 
 
 
 
 
 
 

Grattis

Grattis världens bästa lillebror som fyller 5 år idag! Jag älskar dig


Mer bakning

Jag har hunnit med att baka lite mer idag. Det blev chokladsnittar, sockerkaka och chokladbollar! Nu ska jag varva ner och faktiskt gå och lägga mig. Imorgon väntar en tuff bortamatch mot Sirius i Uppsala.
 
Godnatt mina vänner
 
Chokladsnittar innan gräddning
 
Uttagna från ugnen
 
Snittade!
 
Sockerkaka med vaniljfyllning
 
Toppades med florsocker
 
 

jag vill vara där igen


Kladdmuffins

Jag hann även med att göra lite kladdmuffins med kolakräm på innan jag åkte till träningen. Dom är superenkla att göra och blir faktiskt riktigt goda! Om man tycker om kladdkaka förstås. :)
 
 
 
 

Bullbak

Jag har precis bakat färdigt lite bullar. Det blev vanliga kanel och vaniljbullar. Så nu luktar det gott i hela lägenheten. Jag ska baka ännu mer då det är till zacke fyller år som jag bakar. Vi får se bara om det blir mer idag eller imorgon.


Borlänge

Jag och Jimmy tog en tripp till Borlänge idag. Vi åkte än en gång till Jysk och sedan även till Kupolen. Vi köpte en ny hallmöbel och vit färg. När vi kom hem målade vi våra schenkar i köket och satte upp två hyllor. Vi har även städat och slängt mer skit. Vi har verkligen hållt igång hela dagen och klockan 9 på kvällen kom vi på att vi var hungriga, haha. Så vi gick ner till hemköp och köpte grejer så Jimmy gjorde hamburgare när vi kom hem.
 
Nu tittar vi på lite film innan det är dags att sova. Förresten, ja Jimmy var kvar idag också. Han skulle egentligen åkt tidigt i morse för att jobba i Fagersta men fick vara ledig och åker imorgon bitti istället. Gissa om jag blev glad när han berättade det igår :) !
Dagarna har ändå gått så himla fort och han ska ändå snart åka. Men vi har haft det supermysigt igen samt att vi fått en hel del ordnat här i lägenheten .
 
Nej nu börjar jag bli trött, godnatt!
 
 

Fixardag

Idag har jag och Jimmy gjort såna där saker som har legat som en börda på axlarna men som nu är fixat. Vi har rensat vårt förråd nere i källaren. Men herregud va mycket skit man kan ha! Och då är ändå förrådet typ helt fullt, dock kommer man faktiskt in i det nu och kan se vad vi har kvar för grejer. Sedan åkte vi till återbruket (eller återvinningcentralen som Anna sa att det hette här ;) och slängde allt. Det var en lättnad och så skönt att bli av med allt skräp. Det vi har kvar nu bara är att rensa alla kläder som vi har kvar i förrådet och i garderoben här uppe. Det är mycket man aldrig använder som man lika gärna kan skänka bort/kasta.
 
Snart åker vi in till jysk och tittar efter ett tv-bord sen åker jag direkt till träning.
 
tro det eller ej, men jag saknar faktiskt Jossan! (världens snällaste hund)

Nyckeln till frihet

Upp till bevis. Jag har inte sett filmen nyckeln till frihet än men de flesta jag hört pratat om den har höjt den till skyarna och den har ju fått grymma kommentarer och betyg på typ alla filmsidor som finns. Vi ser filmen på en sida där man kan streama gratis film som Simmarn tipsade om, sefilm.tk. Så nu är det dags för Jimmy och mig att se filmen med en av världens bästa skådespelare, Morgan Freeman.


Glass i solen

Jag och Jimmy tog en tur till ÖB, Rusta och Jysk idag. Dessvärre hade ingen av dessa butiker öppet då de alla skulle flytta och öppnar först på torsdag. Haha, när vi för en gångs skulle bestämt oss att åka och kolla på lite saker. Så vi tog oss ner på stan istället och satte oss på ett café vid vattnet och köpte glass. Det var inte helt fel det heller. Lite vardagslyx och kvalitetstid med mitt hjärta!
 
 
 
 

Inflyttningsfest

Igår var jag och Jimmy på inflyttningsfest hos Jonas och Andrea i deras nya lägenhet i Enköping. Det var en kväll som började med middag tillsammans med några av deras vänner som sedan fortsatte med mer folk (vi blev nästan 20 pers i lägenheten), god dricka, trevligt sällskap och en utgång. Det var en skit rolig kväll/natt och vi får tacka så hemskt mycket för allt :) Jag, Jimmy och Simmarn sov kvar och idag åkte vi hem.
 
Här kommer lite bilder
 
Andrea och jag
 
Jonas kusin, Linn och Andrea
 
Jag, Simmarn och Jimmy
 
Jimmy och Kristoffer
 
Jonas
 
Andrea´s syster, Sandra och simmarn
 
Morgonen till ära bjöd Andrea på väldigt goda smörgåsar!
 
Blev en lunch i Enköpings stad innan vi begav oss hem
 
Älsklingen min
 
 

3 jävligt viktiga poäng!

Igår spelade vi bortamatch mot Hammarby och det blev en skön vinst och 3 viktiga poäng. Riktigt jobbig match att spela då vi spelade mkt defensivt och jagade mkt boll. Men en vinst är alltid en vinst ! Efter matchen släppte pappa och Siv av mig i Enköping där Jonas och Andrea hade sin inflyttningsfest som var svinkul. Bilder kommer sen!


Kärlek

Nu när Jimmy jobbat i Fagersta efter att han tagit sin examen i juni har vi inte träffats mycket alls. Så i söndags tog han ledigt några dagar och var här uppe i Falun med mig. Ända tills i onsdags morse då han åkte tillbaka och jobbade. Det blir så himla tomt här uppe när man är så van att han alltid är hemma annars när man kommer hem från skolan och från träning på kvällarna. Men snart blir det förmodligen ändringar. Det återstår att se vad hösten har att erbjuda, var vi är, vad vi gör.. Det enda jag vet är att då kommer vi ialla fall vara tillsammans, jag och min kärlek! Mer än bara någon kväll.
 
Jag ville bara påpeka hur mysigt det var att få ha min kära sambo hos mig igen och vilka mysiga dagar vi hann ha innan han åkte tillbaka. Nu har jag varit själv sen i onsdags men imorgon åker jag med mitt kära KIK till Stockholm för att möta Hammarby och sedan åker jag direkt till Enköping. Mer update kommer!
 
Nu ska jag sova och ladda för match, P&K
 

Finished

Då var albumet klart för denna gång!


Fredag!

Det är fredag och jag ligger i soffan och kollar på pretty little liars . Jag hade ett uppehåll från det ett tag men nu är jag fast igen.

Nu, lite lunch innan träning!


Moster

Tack bästa moster för att du fixade vårt handfat i lägenheten när det blivit stopp, tack även för middag och trevligt sällskap ikväll!
Puss&kram


Pyssel

Sitter och pysslar med zackes födelsedagspresent. Varje år får han ett fotoalbum av mig med kort från året som gått. Han kanske uppskattar det när han blir gammal, fast han är söt min bror, han tycker faktiskt om att bläddra igenom sina album å titta på kort.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1706857/images/2012/pic_502c0e06ddf2b3568d000b7c.jpg" class="image">


Lite hockey

Moster kommer snart hit . Vi ska åka upp till lugnet och titta på lite hockey träning. Hoppas man får se lite hockey i år. Det var länge sen och jag saknar det!


Lunch i solen

Idag mötte jag upp min bästa granne, Anna och vi gick ner på stan och köpte med oss lunch och satte oss i solen och åt. Jäklar va varmt det är ute, hur skönt som helst ju . Det känns så konstigt att vi inte ses ofta längre. Min första säsong här i KIK åkte jag jämt med Anna till träningarna och vi pratade i princip varje dag. Man kan väl säga att Anna tog hand om mig när jag var ny i laget! Men nu får vi ses så här istället och det får absolut bli oftare nu när vi inte åker bil varje dag längre...
 
 

Headweb.se

Om ni är som mig och tycker om att se mycket film men varken vill ladda ner eller åka iväg och hyra så är www.headweb.se verkligen grymt. Man skapar bara ett konto med en mejladress och sedan kan man tillochmed spara sitt kort som man betalar med så att det går hur snabbt som helst att hyra. En film kostar 39 kr och man får ha den i 24 timmar. Man kan se trailer till filmerna gratis och även förhandsvisning i 10 min innan man hyr den. Det är skit bra eftersom man ofta börjar se en film och märker direkt om den verkar bra eller dålig. Så detta tips för jag vidare till er, många visste säkert om det men min pappa har hyrt film där ett bra tag och jag själv tyckte det verkade så smidigt. Däremot är det ju också väldigt bra om man har en hdmi kabel som man kan koppla in i tvn så att man slipper se filmen på datorn, men annars funkar ju det också.
 
Idag hyrde jag och Jimmy filmen, contraband som var riktigt bra och jag rekomenderar den. Vi får se vad det blir att titta på ikväll!
 
/en filmnörd
 

The dark night rises

Filmen igår var hur jävla bra som helst! Jag är inget direkt Batman fan men det var spännande från början till slut.

Nu blir det mer filmmys men då hyr vi från headweb.se ist. Det är hur smidigt som helst!

Tack för middag, bio och en helt fantastiskt trevlig kväll igår hjärtat mitt.


Bio

Igår var ju Sandra och Mikaela här i Falun och vi hade en mycket trevlig kväll med fördrinkar och spel i lägenheten. Sedan gick vi och satte oss på rådis (där man sitter och tar ett glas och lyssnar på musik i utemiljö) och sedan gick vi på etage. Däremot spelades ingen bra musik där så vi gick hem ganska tidigt. Men det var en mycket trevlig kväll ändå som det alltid är tillsammans med er :)

De åkte hem med sina tåg på morgonen/förmiddagen och på eftermiddagen kom Jimmy äntligen hit upp. Vi tittade på handbollsfinalen och han bjöd mig på middag. Nu ska vi alldeles strax gå ner på stan för att gå på bio, vi ska se The dark night rises.


Godnatt

Jag säger godnatt efter en mycket trevlig kväll tillsammans med mina favoriter, syster yster och kusin.


Medaljens pris

Har ni inte sett dokumentären Medaljens pris, så måste ni bara göra det! Det var det mest sjuka men bästa jag sett på länge. Är du idrottsintresserad så är det iaf ett måste att se! Länken finns här nedan och kan ses i 15 dagar till.
 
http://www.svtplay.se/video/205991/medaljens-pris
 

Bilder från hundutställning

Här kommer lite bilder från hundutställningen vi var på i söndags !
 
zacke och jesper
 
Sandra och Rex i ringen
 
 
världens goaste Rex
 
 
 
 
Zacke och Rex tränar
 
Zacke tävlar i barn med hund :)
 
han va så himla duktig :) !
 
 
Zacke och Rex får pris
 
 
Jesper Rex och Sandra
 
Sandra Rex och Zacke
 
världens bästa Rex!

Resultatet

Såhär blev resultatet, ett varsit armband :)


Hmm..?

Jag och Sandra beställde lite grejer som kom i brevlådan idag. Vad ska detta bli tro? ;) resultat kommer sen!


Powerwalk

Jag har inte gjort så mycket vettigt idag förutom att jag fixat med bloggdesignen som ni ser. Jag har laddat ned den av duktiga Amanda som ni ser längst ner på sidan. Iaf så gick jag ut på en 45 min lång Powerwalk. Nu ska jag dricka kaffe och ladda inför träningen ikväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1706857/images/2012/pic_5023b84de087c30ee4000028.jpg" class="image">


Svampplockning

Igår var jag mamma Zacke och hundarna ute i skogen här i Falun. Vi plockade kantareller, trots att vi inte kan några bra ställen här så fick vi iaf ihop en skara som räckte till lunch för mamma och Zacke. Själv äter jag inte kantareller men det var rätt skönt att ta sig en tur i skogen. Jimmy kan inte tro sina ögon när han läser det här men så var det faktiskt ;) Jag är annars en person som helst inte vistas i skogen och Jimmy har ett antal gånger försökt få med mig ut. Däremot hade vi inga bra skor, mamma lånade mina löparskor och jag hade ett par gamla converse. Det roligaste var ändå när vi klev ur bilen och skulle gå in i skogen så kliver Zacke ut och har foppatofflor på fötterna. Vi glömde visst sätta på han hans gympaskor. Haha, behöver jag säga att vi va dyngsura om fötterna när vi kom hem?
 
Rex i sin superdäräkt. Den är inte till för att han ska vara söt eller något, den är till för när han är i skogen. Rex har jättelång päls och när han springer i skogen så fastnar det kvistar och löv och sånt under honom exakt hela tiden och han fastnar tillochmed ibland. Så dräkten är för att underlätta för honom och för oss så vi slipper springa efter honom och ta bort allt hela tiden.
 
Söta killar !

Friends with kids

Jag och Sandra hyrde film nu ikväll, Friends with kids.
Den var faktiskt riktigt rolig :) helt klart sevärd.
 
Huvudrollen, Adam Scott är ju slående lik Tom Cruise. Eller vad tycker ni?
Vi sa en blandning av Tom och Mr Bean. ;)
 
 
Tom Cruise?
 
Adam Scott?

Café esplanad

Jag, mamma och zacke va precis å fikade på kusin Anns café i Borlänge där Sandra jobbar. Zacke köpte glass med strössel buffé ;) nu väntar jag å Sandra på bussen till Falun. Mamma å zacke åker hemåt Västerås. Hoppas ni mår bra :)


life,


Hundutställning

Dagen har bestått utav hundutställning i Kolsva. Både Sandra och Zacke ställde ut Rex och han fick finfina omdömen :) Zacke var med i "barn med hund" där bara barn får ställa ut hundar som redan ställts ut tidigare :) Han tyckte det var jätte kul och han va så duktig !

Nu ska jag alldeles strax åka till Jimmy i Fagersta, jag får skjuts av Ella & Rasmus.. Tack så mycket för det :)

Vi hörs! p&k


Lite nya grejer

För det första ska jag berätta varför jag inte bloggat de senaste två dagarna.
Jag har nämligen lyckat fått virus på min bärbara dator.
Pappa ska återställa den idag så vi får hoppas att det inte blir nå mer problem med den :)
Därför skriver jag nu på Sandras dator.
Vi är i Västerås efter att ha åkt hit igår. Vi fick en ledig fotbollshelg vilket var riktigt efterlängtat :)
 
Jag har alltså skaffat mig två nya grejer, förutom väska kläder å sånt men två elektroniska grejer kan man väl säga .. Det första är en ny plattång som jag hämtade ut igår på posten. Min gick sönder när jag satte i den i eluttaget och samtidigt släcktes all el hemma hos oss.. Jag och Jimmy trodde att det var en vanlig säkring som gått men det visade sig vara en huvudsäkring så vår hyresvärd fick komma och lösa problemet i källaren. Som tur var va det bara vår lägenhet som drabbats så jag inte sabbade för hela huset :P haha
Det andra jag införskaffat mig är en iphone, okej.. jag vet, jag är sist i hela världen på att skaffa mig en sådan och den är inte ny för den delen heller utan begagnad.. Sandra har köpt en ny mobil då hon behövde ett nytt abonnemang och även fast jag inte vill erkänna det så börjar min mobil att göra sitt.
 
Så det var mina två nya grejer :) Ikväll ska jag och Sandra åka ner till stan för att sätta oss och ta ett glas med Carro och en till tjej.. Sen går vi förmodligen till Pluto där Jesper, snäll som han är, har skrivit upp oss på listan :)
 
 
 
 
 

Derby

Dagen började jag och Sandra med en timmes promenad tillsammans med hundarna. Vi gick runt tisken (en sjö) och vi släppte även hundarna i en hundrastgård så de fick busa av sig lite.
När vi kom hem var dom trötta och jag och Sandra åkte till Sågmyra där vi mötte upp pappa, Siv, Amanda och Hanna. Vi shoppade på outlet och lager 157. Jag fick med mig ett par skor, jeans, jeansshorts och en tröja hem.
 
Vi åkte till vår lägenhet och fikade innan jag åkte på samling. Det var derbydags och vi vann med sköna 2-0 mot Gustafs!!
 
Nu ska jag titta klart på en film som vi hyrt, Den röda vargen. Sandra och hundarna har somnat så jag får visst se slutet själv....
 
vi hörs, p&k
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus